torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Smickrad över och bli övervägd som nästa regissör

477_demange_yann

Den fransk/engelska regissören Yann Demange har blivit omnämnd i pressen att vara i skottlinjen och få ta hand om jobbet för Bond 25. Det får vi allt se om man rätar ut allt.

Yann Demange som vann internationellt erkännande för sin första film Belfast thrillern ”’71”, som hade Jack O’Connell i rollistan, sade bara att han var ”väldigt smickrad” av spekulationen som gjordes av förra veckans nyheter att regissören Danny Boyle hade hoppat av Bond 25.

Dagen innan premiären av hans senaste film ”White Boy Rick” som är en A-list krimdrama, Demange, 41, är tillbaka på en elit förteckningslista över talang som är under övervägande. Och i kommentarer som inte gör någonting för att kväva rykten, regissören, som växte upp i västra London men som har jobbat i Hollywood, att han längtade efter att komma tillbaka till sina rötter.

Yann Demange var på listan som vissa chefer för Bond 25 innan Danny Boyle konkraktades för jobbet. Man trodde att Demange, som uppenbarligen, överraskade producenterna med sin tonhöjd för filmen, var upprörd att släppas för Boyle.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar