torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Produktionen letade efter roller att tillsättas i Finland

477_bond25teaser

Lokala medier i Finland kan gå samman tillsammans och bekräfta att Debbie McWilliams, produktionens skådespelare rekryterare varit på plats i landet för tillsättningen av olika roller till Bond 25.

Det var i augusti förra månaden som EON Productions långvariga skådespelare rekryterare Debbie McWilliams var på plats i Finland under en 18 dagar lång vistelse, där hon träffade runt 28 olika manliga och kvinnliga skådespelare för roller i Bond 25.

De allra flesta tidningarna och radio stationerna kan bekräfta att McWilliams varit på plats för träffa dessa människorna som hade blivit förvalda för diverse Bond 25 delar.

Det har ju varit en ganska så stor närvaro i James Bond franschisen från Skandinavien, men dessvärre ingen finländsk skådespelare eller skådespelerskahar haft en framträdande roll i ett 007 äventyr hittils.

Tusse Lande, den svenska chefen för rekyterings regissören, som arbetade assistent till Debbie McWilliams med ”Skyfall” och ”Spectre”, sade att det skulle vara en anledning till ett stort firande i Finland om en av rollerna gick till en lokal skådespelare.

När dessa rekryteringsmötena i Finland slog in, meddelandes det att Danny Boyle hade lämnat projektet. Planer för McWilliams att träffa Lande i Sverige för vidare Bond 25 rekryteringssamtal flyttas fram tills en regissör bekräftas.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar