torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Första bilderna på Daniel Craig som James Bond igen

Bara så plötsligt ur tomma intet publicerades 200px_danielcraig_set-photos1det flera bilder på Daniel Craig i smoking, och man hade först i början flera frågetecken inom sig. Det är ju knappt 6 månader innan inspelningarna drar igång. Vad händer liksom?

Daniel Craig kunde som sagt bli sedd i smoking som James Bond i Cardona i Spanien i dag (29:e maj 2018), där dom gjorde liten inspelning för någon reklaminslag.

Enligt diverse press rapporter som har pratat med lokalbelofolkningen borta i Spanien kommenterade att dom spelar in en TV–reklam för öl bolaget Heineken, ingen inom personalen hos produktionen ville bekräfta detta eller förneka. Med tanke på storleken på platsen och besättningen och tidpunkten, den är inte direkt relaterad till Bond 25.   Lokalbefolkningen sade att Craig var bara där en dag.

Med tanke på att “Bond 25“ är fortfarande sex månder ifrån huvudfotograferingen och 18 månader ifrån release, skulle det innebära att fans kommer och se Daniel Craig som 007 i en TV–reklam kanske ett år tidigare innan filmens lansering. Under inspelningen av “Tomorrow Never Dies“ använde man tidigt tagline ”Now Shooting Around The World” under kampanjer för och skapa en stor ’hype’ kring filmen som var under produktion.

477px_danielcraig_set-photos2477px_danielcraig_set-photos3477px_danielcraig_set-photos4477px_danielcraig_set-photos5

(Källa: MI6-hq.com – Text)
(Bilder: Just Jared)

Lämna ett svar