torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Öl företaget Heineken lagt sin James Bond kampanj på is

Allt var klappat och klart att Heinekens200px_danielcraig_set-photos1 nya öl reklam med James Bond stjärnan och skådespelaren Daniel Craig skulle börja rulla på alla världens tv–apparater. Men nu väljer företaget och lägga den på is tills vidare.

Som ni känner till var Daniel Craig på plats i Cardona i Spanien den 29 maj och spelade in scener för öl företaget Heineken men nu säger en representant för dom att dom lägger sin nya James Bond kampanj på is tillsvidare. Då den enda förklaringen är ju att Danny Boyle hoppat av jobbet som regissör för ”Bond 25”, men också en mycket osäker produktions och lanseringsschema har orsakat upphovsmakarna att skjuta upp sina planer lite.

Vad tidningen Ad Week rapporterat är:
”Bryggeriet, som har en lång historia med att skära annonsavtal med Bond franschisen, vanligtvis så lanserar dom sin 007 annons förrän ungefär en och en halv månader innan filmens inleds – så den är i ett vänteläge”, säger Gianlca Di Tondo, senior chef för det globala varumärket Heineken. ”Bond är alltid körsbäret på tårtan men för oss”, säger han. Men ”en liten fördröjning kommer inte bli slutet av världen.”

Lämna ett svar