torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Ny thriller överraskande med Daniel Craig i en av rollerna

Under filmfestivalen i Toronto blev detdaniel-craig-picture helt och mycket överraskande att i en ny thriller fått självaste Daniel Craig med i en av filmens roller. Hur ska det gå med ”Bond 25” egentligen?

Daniel Craig ska vara med i producenten Rian Johnsons nya mord mysterie film som har fått titeln ”Knives Out”, och allt detta blev allmänt känt under filmfestivalen stationerad i Toronto. För alla där ute som såg filmen ”Star Wars: The Last Jedi” var ju hur bra Rian Hohnson är då han regisserade den nämligen. Inspelningen av ”Knives Out” drar igång i november.

Sådana här produktioner kan hålla på i veckor i stället för månader, så Daniel Craig kan fortfarande vara ledig i slutet av året för att börja arbeta med Bond 25, men det faktum att den här rollfördelningen var en överraskning för alla i branschen har lett till att vissa tro att Bond 25 sannolikt skjuts fram till början av 2019 – förutsatt att en regissör kan komma överens om.

Vad Deadline skriver: ”filmen är bäst beskrivet som en modern mord mysterium i den klassiska deckar stilen, ingjuta med Johnsons ursprungliga röst som informerade filmer som ”Brick to Looper”.”

”Jag har varit ett stort fan och har viljat jobba med (Daniel Craig) och när jag arbetade på manuset, försökte få det rätt, Ram och jag vred vi våra händer vem som skulle kunna varadetektiven, ” säger Johnson. ”Då, överraskande, hörde vi att Daniel hade ett litet fönster, och det fungerade. Han är en skådespelare av extraordinärt sortiment, och vi ser fram emot det roliga att hitta den moderna detektiven, och samarbeta med Daniel om att skapa en ny Poirot.”

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar