torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Blir inget med Bond 25 alls för Yann Demange

Då kan nu helt och hållet avskriva Yann Demange som nästa potentiella regissör för Bond 25, då han har andra film planer i sikte det kommande året.

Publicerad: 2018-09-11 21:55

Yann Demange som fortfarande håller på med media för marknadsföra sin nyaste film ”White Boy Rick” och frågor gällande hans förflutna – och eventuella framtid – engemang med Bond 25 fortsätter att rulla. Tonen har ändrats denna vecka, men som Demange tyckas som rullande bakåt är intressant för projektet. Sajten Hollywood Reporter fick sig en pratstunt med Yann som innehöll i klartext som motsäger tidigare rapporteringar att Demange verkligen har träffat producenterna (före Danny Boyle) och hade imponerat på dem.

Vid den här tiden förra året ansågs du vara ledaren att regissera nästa Bond. Var det någon sanning i ryktet? Mötte du ens Eon?

Det är allt vilda spekulationer. Alla är så besatta av skvaller och rykten. Och det var allt det var, ärligt. Jag var i efter–produktionen och om det hade varit mer än vara ryktet, var jag inte den som kände till det.

När Danny Boyle har lämnat, är du tillbaka bland favoriterna igen. Är det svårt att hålla sig borta från den oändliga spekulationerna?

Inte riktigt. Jag har varit i Chicago filmat under nätter i skogen och blev rejält biten dessa hemska myggor, och det yttersta i mitt sinne är skvaller om ett jobbsom jag inte hörts talas om.

(Källa: Hollywood Reporter)

Lämna ett svar