torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Själva anledningen till Layton tackade nej till Bond jobb

Bart Layton som var för några månader sedan ett mycket tänkbart alternativ att efterträda Danny Boyle som regissör till Bond 25, han träder nu fram och svarar med medias frågor angående detta.

Samtidigt som den brittiska Bart Layton befinner sig i Rom på film festivalen vid marknadsföringen för sin senaste film ”American Animals”, pratade han med media med positiv energi i kroppen över hans känslor för ryktena om James Bond.

Vid en av frågorna ifrån pressen om han hade blivit erbjuden jobbet att regissera Bond 25 av producenten Barbara Broccoli, han bekräftade: ”Ja, det är sant.”

Jag var väldigt smickrad att bli frågad om Bond-filmen. För mig, är det stort. Vid den här punkten, känner jag mig inte redo och jag vill inte göra någonting  på den nivån att komma in i början”.

Jag skulle överväga att kanske göra det i framtiden, det är säkert. Det skulle vara spännande och roligt, men nu känner jag inte att jag är redo för det trycket”.

Jag tycker det är dags och bygga om. Det är dags och modernisera den franchisen på ett intressant sätt. Det skulle vara spännande att vara en del av det.

Lämna ett svar