torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Franska skådespelaren Saïd Taghmaoui tros bli nästa skurk

Saïd Taghmaoui bekräftar uppgifterna att han kan eventuellt spela nästa ledande Bond–skurk i nästa film och att han castades av Danny Boyle.

Publicerad: 2018-09-12 19:37

Det är webupplagan The National – UAE som fick sig en pratstund med skådespelaren Saïd Taghmaoui att han t.ex. tros vara nästa ledande Bond–skurk i Bond 25 och valdes ut personligen av Danny Boyle.

Taghmaoui som har franskt och marockanskt härkomst, har kämpat för att undvika dem skurk stereotyperna från mellanösten sedan han tog steget in till Hollywood med Three Kings 1999. Han har sedan dess haft roller så som ”I Heart Huckabees The Kite Runner”, ”American Hustle” och ”Wonder Woman”.

– ”Jag ska göra nästa James Bond, spela den ledande skurken,” berättade han för sajten men också erkände också att han var chockad över Danny Boyles avgång från filmen.

– ”Det finns en viss osäkerhet,” säger han om han har fortfarande rollen.

– ”Vi vet inte vem regissören kommer och vara, och producenternas vet inte om dem ska gå på ryska eller mellanöstern ned skurken just nu. Jag fick bokstavligen bara ett meddelande som sade ”Om dem går Mellanöstern är det du. Om dem går på ryska är det någon annan.” Det är historien om mitt liv. Alltidpå den linjen mellan något som kan förändra mitt liv och något som försvinner.”

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar