torsdag, september 19, 2024

James Bond

Dokumentär–film om ”Cubby” Broccoli

BFI Southbank i samarbete tillsammans med Eon produktions utger collection av filmer för att hylla minnet av den största film producenten världen över, på dennes 100 års minne Albert R. ”Cubby” Broccoli.

Eon Produktion tillsammans med BFI säger i ett pressmeddelande att de kommer och utkomma med några filmer + några evenemang att hylla Albert R. Broccoli. Var Harry Saltzman och Cubby som fick upp James Bond på vita duken, men var nog mest Broccolis stora förtjänst. Tack vare hans stora arbete och förtjänst, med de 17 Bondfilmerna, så presenterar BFI Southbank, en hel film/dokumentär om Broccolis alla kända och icke kända filmer under April och Maj 2009.

De kommer och släppa ganska mycket re-releaser av de absolut gamlaste filmerna, bl.a. From Russia With Love. Klassiska filmen Chitty Chitty Bang Bang skall också komma ut igen. Hela programmet finns att läsa på MI6-hq.com. Du kanske rent av sagt såg några av Mr. Broccolis filmer på biografen när du var tonåring, kanske du minns den scenen lite extra eller den repliken, nu behöver du inte vänta länge till. Om inte du bor i England eller USA.

Lämna ett svar