torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

James Bond kanske får köra Lotus igen i nästa film?

James Bond har inte kört märket Lotus sedan Roger Moores femte film ”For Your Eyes Only” men nu kanske det är på gång igen när Aston Martin saknar kontrakt med produktionen inför Bond 25.

Enligt en artikel i Financial Times, har den nyligen tillsatte VDn för Lotus Cars uttryckt ett intresse för att 007 köra en av företagets bilar – ett partnerskap som senaste hände i ”For Your Eyes Only” (1981).

Enligt FT, Aston Martin – den brittiska tillverkaren som är synonymt med den berömda serien med spion filmer – har inget rullande kontrakt med Bond franschisen. Simon Sproule, som är Aston Martins marknadschef berättade till FT: ”Vi vårdar vårt 50–åriga relation med 007, men vi tar det aldrig för givet.”

På frågan om Bond skulle köra en Aston Martin i nästa film, Aston Martins VD Andy Palmer förklarade att planerna för Bonds Bonds nästa bil är fortfarande uppe i luften. ”Vem vet? Vi har ett bra förhållande med EON (produktionsbolaget bakom James Bond). Vi har just meddelat DB5 Goldfinger, så relationen med EON är väldigt aktuell,” sa han till Carbuyer. ”Vi tar inget för givet med James Bond anknytningen – det är något som äR viktigt för oss, men vi köper inte det. Jag tycker personligen att dom bästa James Bond–filmerna alltid har inkluderat en Aston Martin och länge kan det vara så.”

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar