torsdag, september 19, 2024

Spel

Adam är nästa James Bond i dataspel

Man har hittat nästa James Bond till dataspelet från Activision – Adam Croasdell.

Det är www.digitalspy.co.uk som kan bekräfta att EastEnders skådespelaren Adam Croasdell som nu har fått rollen som James Bond i nästa 007 spelet. Activision har gått ut med tidigare att nästa spel kommer ha en release under 2010.

Såpa-stjärnan som har spelat Walfords Dr. Al Jenkins, avslöjade att han var glad över att få den här rollen för att få fart på karrären lite. I en intervju med BBC Asian Network, Croasdell bekräftade:
– ”Märkligt nog har jag spelat James Bond i det nya spelet – hur konstigt är det? Jag vet inte hur framtiden håller, men jag är alltid i varierande upp vad som kommer min väg, prova nya saker.”

Han fortsätter: ”Jag tror videospel och hur man gör den här typen av teknologin, som på ett roligt i ett stycke kostym och blivit skjuten med 60 kameror, jag tror att är sorterar av framtiden.

– ”Andy Serkins gjorde det i The Hobbit, och där en ny film Avatar som är James Cameron – det är all sorts av motion rörelse. Jag tycker det är framtiden, så jag var fascinerad av att se hur det skulle hända.

– ”Jag tror i vår livstid det kommer att svänga mycket in i världarna i datoriserade miljöer och vem vet, kanske kommer det att finnas mer av det”.

Activision tillkännagivit planer för den nya Bond-spelet i augusti. Det förväntas att släppas nästa år.

Lämna ett svar