Peter Morgan har blivit intervjuad utan av en tidning i Österrike och sade lite om Bond 23 men absolut inte mycket.

Innan julhelgen börjar berättade han lite om Bond 23 för fansen, men han är fortfarande hemlighetsfull angående filmen och dess fakta. Men det han berättade var om handlingen att det kommer och bli en ”shocking story”. Det är MI6-hq.com som har citerat lite från Österrikes lokalpress om Peter Morgan och hans uttalande. Peter anställdes som mansuförfattare för att renskriva utkasten av manusen från författarna Neal Purvis och Robert Wade. Morgan hade jobbat med manuset kontinuerligt sedan juli till oktober till just nästa äventyr som blir Bond 23.

Förutom Bond 23 som Peter Morgan nu håller på och renskriva manuset är han också känd för filmenerna Frost/Nixon och The Queen där han blev känd som manusförfattare. Att vara hos 007 teamet är en ny erfarenhet för Morgan.
– ”Bond skapar en hysteri kring det, som jag inte tidigare känt”, sade han.
– ”Det är helt overkligt för offentlighet – alla vill veta vad som händer med den nya Bond”. Pre-produktion arbete på Bond 23 har nu lagts på is tills februari som den tungt skuldsatta MGM, genom vilket EON Productions släpper 007 bilder är till salu.

Tidigare har Daniel Craig gått ut med att man ska börja spela in Bond 23 i slutet av 2010, nästa år. Ifall allt går som planerat kommer Bond 23 få sin premiär någon gång under november 2011, kanske får vi premiären den 2011-11-11. Vem vet. Judi Dench återkommer som MI6 och Bonds chef med allförmodan igen till Bondserien.

(Källa: MI6-hq.com)