Senaste ryktet om Bond 23 i ledet är att Sam Mendes kan vara regissören för Bond 23.

Senaste ryktet om Bond 23 är att Sam Mendes kan vara mannen som får förtroendet att regissera Bond 23 utav Barbara Broccoli och Michael G. Wilson. Britiska stjärnregissören Sam Mendes har gjort en rad kända filmer som bl.a. Revolutionary Road och Road to Perdition. Hittils har inga officiella tecken från Eon Productions tillkänna givit Sam som regissör, är bara ett löst rykte. Men Mendes är mest känd för filmen som kom 1999 och fick namnet American Beauty och vann därför en Oscars statuet för bästa film. Sam Mendes är ingen direkt stor action regissör utan drama ”proffs” om man nu får kalla honom för det.

De senaste regissörerna för James Bond filmerna har knappast ööverraskat en direkt, men Martin Campbell som gjorde Daniel Craigs debutfilm som Bond i Casino Royale är en riktigt bra regissör tycker jag. Mendes har tidigare jobbat tillsammans med den nuvarande skådespelaren Daniel Craig, så Sam kanske vet hur mycket han kan ta ut Craig som James Bond i Bond 23. Hollywood Reporter skriver nu att inspelningarna ska börja redan i juni, men hittils så vet man inte exakt när dom ska börja och spela in första scenerna. Föörst så ska den omtvistade Metro-Goldwyn-Meyer bolaget säljas p.g.a av deras lån som dom inte kan betala tillbaka.

Jag kommer och hålla tummarna för att Sam Mendes gör ett bra jobb med Bond 23 ifall han får det uppdraget av syskonen Barbara Broccoli och Michael G. Wilson.