Kanske, kanske så får vi se Bond 23 i 3D när den kommer.

Britiska tidningen The Sun hävdar att Eon Productions har planer på att spela in ästa James Bondfilm (Bond 23) i 3D eftersom det förklarar förseningen av filmandet. The Sun brukar vanligtvis inte vara helt sanna i sina uttalanden kring något om Bondserien i sig, skapar bara rykten om den. Också har man lagt inspelningarna och annat dyligt på is mellan oktober 2009 till februari 2010 pga MGMs ekonomi problem och hur det blir med en försäljningen av filmbolaget. Snart är absolut nära att James Bond överger den sjunkande skeppet MGM för någon annan studio, det har kommit flera olika bud till Metro Goldwyn Mayer. Ingen regissör har ännu hittats för Bond 23.

Personen som har gjort så att 3D har blivit otroligt populärt är den numera legendariska regissören James Cameron som har bland annat gjort Titanic från 1997 och nu senast filmen Avatar. En anonym källa säger till The Sun:
– ”Den 23:e Bond filmen har nu fått ståå tillbaka i några månader och som har gett dem tid att förbereda sig för att filma i 3D. Alla inblandade i projektet är mcyket glada eftersom det kommer och franschise i en ny riktning”.
Ska bli spännande och se ifall Bond 23 kommer och vara i 3D 2011.