torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Pierce Brosnan gillade inte Tomorrow Never Dies

Av någon riktigt konstig anledning så gillade Pierce Brosnan inte riktigt Tomorrow Never Dies, nu så efter 13 år.

Den förre detta James Bond skådespelaren Pierce Brosnan, 57, berättar för Venice Magazine att inte riktigt gillade och göra Tomorrow Never Dies och gillade inte filmen överhuvudtaget. På något konstigt sätt hade Brosnan blivit trött på super agenten James Bond redan när han höll på och spela in sin andra film. Nu berättar han att inspelningen var svår, eftersom inte gillade det.

Den älskvärda stjärnan som har spelat James Bond i fyra filmer, medger att han hade det otroligt bra under inspelningen av ”GoldenEye”, men visste att uppföljaren inte skulle bli så bra.

Han berättar för Venedig Magazine:
– ”Jag minns från den första dagen på den filmen i ett flygplan, flyger ett jetplan … och det var 102 grader, och jag har på mig en hjälm och tröja, och så är jag att strypas över och igen, och jag tänkte: ”Herregud, detta är blodig karaktär kommer att döda mig”.

– ”Pressen turen för denna film har 22 länder. När jag gjorde det jag visste att filmen inte var i fas, det var inte lika bra som ”GoldenEye” och du måste bang trumman högt för att få uppmärksamhet”.

Brosnan kom till slutet av hans karriär som 007 efter 2002 Die Another Day. Ser tillbaka, medger irländaren han kämpade alltid som filmen spion: ”Jag har aldrig känt att jag verkligen var kanon”.

Lämna ett svar