torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Ingen Denis Villeneuve i Bond 25 : för upptagen

Nu kan vi väl lägga dessa segdragna uppgifter–/ rykten 200px_denisvilleneuve.jpgom att Denis Villeneuve är nästa potentiella regissör för Bond 25 åt sidan?

Har inte varit någon större hemlighet av att James Bond producenterna skulle jätte gärna vilja ha den prisbelönta regissören Denis Villeneuve till “Bond 25”. Men nu kommer nya uppgifter som kanske släcker deras hopp för den här gången.

I en ny intervju med Screen Rant där Villeneuve upprepade sig om att han är engagerad till hans dröm “Dune”–projekt som dessvärre kommer att kolliderar med produktionen av nästa 007–äventyr.

Du sa nyligen att din Dune film tar din priotering och att du inte kunde göra Bond 25 om det skulle hända. Är det en fråga om priotering och och tidpunkt? Och om du hade tid, hur skulle din ideala Bond film se ut?

– ”Lyssna, jag skulle gärna göra en James Bond–film. Jag tycker att Daniel Craig är en fantastisk skådespelare och jag skulle vilja, men för några månader sedan kom jag in i Dune och jag förlovade mig själv. Jag har åtagit mig själv och jag är någon som inte går tillbaka. Jag kommer ihåg att jag har åtagit mig Enemy, de kom med fångar jag sade, ’Jag måste göra Enemy först’ och jag var tvungen att böja schemat. Jag gjorde samma sam med ”Arrival” och ”Blade Runner”. Jag gjorde Blade Runner, en av mina villkor var att jag skulle göra Arrival först. När jag begår, begår jag. När Legendary erbjöd mig Dune, på en silver platta? Vilket var mitt drömprojekt som jag drömmer om i 30 år? Jag sade ja genast. Jag vill hedra det. Det menas att filmen inte kommer att hända, kanske på sex månader kommer filmen – och Bond är en gammal fantasi för mig, men jag kan inte vara på två platser samtidigt. Det är ett underligt år för att jag skulle älska att göra en James Bond. Jag måste fokusera.

Kanske Bond 26.

– ”Det gör jag gärna. Jag sa till Barbara (Broccoli), jag skulle gärna jobba med dig och Daniel, men jag är förlovad. (Skratt) Jag kommer älska att göra det, ärligt. Jag är en bortskämd filmskapare just nu.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar