Skådespelerskan Kate Winslet avslöjar för The Daily Mail att hennes ex–make Sam Mendes ska regissera Bond 23 nästa år.

Det är The Daily Mail som har en exklusiv intervju med skådespelerskan Kate Winslet, där hon avslöjar ett och annat, bl.a. om Sam Mendes att hans ska regissera Bond 23 nästa år och han hjälper lite till vid sidan om nu när MGM har det riktigt trögt. Samtidigt så planerar hon att flytta ihop med Mendes igen.

– ”Sam gör nästa Bond–filmen, om allt går väl, och vi kommer alla att i England om det händer. Det är en så massiv engagemang för honom och det är inte rättvist för honom att pendla fram och tillbaka till New York från London. Det skulle vara omöjligt. Barnen kommer att vara där med mig”.
Sade Kate till tidningen.

Den Oscar–vinnande filmskaparen är förväntansfull till att regissera Daniel Craig i den senaste James Bond äventyret som kommer någon gång i slutet av nästa år, men produktionen sannolikt och börjas som alltid i Pinewood Studios.

Tidningen frågade Kate om det fanns en liten roll för henne i Bond bilden, kanske som en Bond brud? Hon skrattade och skakade på huvudet och sade:
– ”Nej!”

Men hur som helst så utesluter hon inte den möjligheten, samtidigt att få arbete med Sam igen.
– ”Jag kan se oss arbete tillsammans igen – det är så det är.
– ”Vi är mycket goda vänner och har mycket bra respekt för varandra. Jag kan se det, men du måste fråga Sam vad han tycker.

Men innan filmningen av Bond kommer igång så ska Sam regissera Kevin Spacey i Richard III på Old Vic i juni, vad som kallas bro projekt. Det kommer och bli den sista produktionen i det teatrala partnerskapet mellan Old Vic, Neal Street Productions och Brooklyn Academy of Music.