Så äntligen har det datumet och den information som man har väntat på ganska länge, så är det nu här. Det är nu officiellt att Bond 23 i ordningen får sin premiär den 9:e november 2012.

Det var som så sent som den 20 april 2010 som jag skrev om att Bond 23 hade blivit uppskjuten på obestämd tid, men nu meddelade MGM att den tjugotredje James Bondfilmen får världspremiär i England den 9:e november 2012. Inspelningen av Bond 23 kommer och börjas någon gång i slutet av 2011, men när är fortfarande inget planerat.

Daniel Craig återvänder till att spela agent 007 för tredje gången totalt, samtidigt som Sam Mendes ska regissera filmen och manuset är skrivet av Neal Purvis, Robert Wade och John Logan, ska bli spännande och se slut resultatet av deras manus om 1 år i den färdiga filmen.

Som alltid efter att man har skrivit att nästa James Bondfilm kommer det datumet och det året så kommer det vara ganska så trubbell på ryktesmarknaden. I dagsläget så är det inga skådespelare eller gamla bekanta som ska vara med i nästa film. Men den skådespelare som det ryktas om så där riktigt mycket är Simon Russell Beale, gammal vän med regissören Sam Mendes och dels har dem två jobbat tillsammans flera andra gånger. Daniel Craig har också jobbat tillsammans med Sam med filmen Road to Perdition, då kan man nog se fram emot en mycket bra Bondfilm alltså 2012.

Här nedanför kan ni läsa det officiella pressmeddelandet som skickades ut från MGM.

BOND 23 RELEASE DATE ANNOUNCED
LOS ANGELES, CA (JANUARY 11, 2011) – Michael G. Wilson and Barbara Broccoli of EON Productions, together with Gary Barber and Roger Birnbaum, Co-Chairmen and Chief Executive Officers of Metro-Goldwyn-Mayer Inc., today announced that the 23rd James Bond film will commence production in late 2011 for a worldwide release on November 9, 2012.
Daniel Craig will be returning as the legendary British secret agent, with Sam Mendes directing a screenplay written by Neal Purvis, Robert Wade and John Logan.