torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Moore återvänder till vita duken igen!

Den pensionerade f.d. James Bond skådespelaren Sir Roger Moore återvänder just nu till vita duken igen.

Roger Moore som har spelat James Bond i (00)7 filmer återvänder som sagt till vita duken igen är han nu ska göra filmen Christmas at Castlebury Hall, där ska Moore gestalta rollen som Edward Duke av Castlebury.

Filmen kommer och regisserad av amerikanska Michael Damian som befinner sig i Bukarest, filmen är en romantisk komedi som handlar om en ung kvinna och hennes föräldrarlösa brosbarn som vinkas bort av deras farfar som ser till att dem får fira julen i familjens fäderneärvda hem i Castlebury Hall.

Manuset till filmen är skrivet av regisören Michael Damian och Janeen Damian, som tillsammans med filmbolaget Motion Picture Corporation of America producera filmen. Man kommer och spela in i Romania’s MediaPro Studios i Rumänien som får alltså tillhandahåller deras tjänster under filmandet. Man kommer också ha den rumänska filmfotografen Viorel Sergovici i sitt filmteam.

Inspelningen är avsedd till i slutet av februari 2011 och upp till fyra veckor. Premiären är satt någon gång under hösten 2011.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar