Det första ryktet gällande Bondbruden i Bond 23, först ut är Israeliska modellen Esti Ginzburg.

Hon kommer från Israel men har nu redan hunnit och bli ganska så känd som duktig fotomodell. Esti är född den 6 mars 1990 men ryktas som en kandidat till att få spela James Bond brud i Bond 23, men jag vill dock poängtera att det är bara ett rykte så här långt och inget är klart på långa vägar men man kan då hoppas att det kanske blir hon.

Efter att hon gjorde filmen Twelve tillsammans med Chace Crawford så har Hollywood fått upp sitt intresse för den israeliska skönheten som är till vardags modell och skådespelare. Websidan Ynet har fått uppgifter som tyder på att teamet bakom Bond 23 tog kontakt med Ginzburgs representanter och uppmanade att hon skulle göra en audition hos dom.

Som Ynet påpekar är detta fortfarande det inledande skedet av castingen, men det är känt att Ginzburg intresset kom efter produktion sökt ”en exotisk kvinna”, och tyckte att Ginsburgs såg kvalificerad ut.

Ginzburg bor för närvarande i Tel Aviv. Till skillnad från många andra potentiella kandidater, har hon redan några värdefulla erfarenheter för att arbeta med James Bond: hon var inkallad till israelisk armè (IDF) för nationell trafik den 22 juli 2009.

Redan under 2008 när man arbetade med Quantum Of Solace kollade man på en israelisk skådespelerska Moran Atias, hon kom fram till ”grand finale” men föll på mållinjen när dom valde Olga Kurylenko istället eller Gemma Arterton skulle jag tro.

Den namnlösa film, regisserad av Sam Mendes, kommer att börja spelas i slutet av 2011 till November 2012 release. Endast Daniel Craig och Judi Dench har bekräftats som skådespelarna, spela 007 och M respektive.

Shai Avital, som representerar Ginsberg, avböjde att kommentera i detalj.