Ännu ett rykte för att spela James Bond bruden i Bond 23.

Det visade sig att börja som en kvällstidning rykte i News of the World nu på söndagen, men en kärna av sanning verkar vara närvarande i berättelsen som Naomie Harris kan spela en roll i 23:e James Bond–filmen.

Den 34 år gamla London födde skådespelerskan som är vida bäst känd genom filmer som The Pirates of the Caribbiean där hon spelade rollen som Tia Dalma efter hon gjort sin stora debut i Dan Boyle dystopiska skräck 28 dagar senare.

ECForde tippade att under UK publicitet intervjuer för hennes kritikerrosade filmen ”The First Grader” i helgen, hon har bekräftat att hon har pratat med Bond 23 tillverkare om en del men ville inte avslöja för vilken roll eller om hon har godkänt eller inte.

En talesman för EON Productions bekäftat att EW att Harris verkligen har träffat filmskaparena, även om inga erbjudanden har ännu inte slagit.

Bond 23 regissören Sam Mendes verkar ta jobbet att kasta stora roller mycket mer aktivt än senaste filmer, som har sett de ledande kvinnliga rollerna beslutade strax efter kameror rullade på inspelningsstart.

Det skulle vara första gången som Harris har arbetat med Mendes eller 007–stjärnan Daniel Craig.

Inspelningen av Bond 23 väntas starta senare i år, för utsättning i Storbritannien den 26 oktober 2012.

Till protokollet, om Pirates of the Caribbean bruden Naomie Harris har hoppat skepp – och kommer att skjuta till megastardom som ny Bondbrud.
– ”Naomie, 34, blir Daniel Craig sexiga sidekick i den snart – filmas ny 007–film”.

(Källa: Numera ledlagda tidningen New of the World)