Förra veckan skrev jag om att skådespelerskan Naomie Harris hade varit i samtal med productionsledningen för Bond 23, om en potentiell roll i filmen.

Då bekräftades det officiellt att samtal mellan skådespelerskan, Barbara Broccoli och Michael G. Wilson har ägt rum, men ingenting beslutades och inga ytterligare detaljer avslöjades.

Naomie berättade för Radio Times nu den här veckan och upprepade hennes position:
– ”Ingenting är bekräftat, men jag skulle älska att vara en del av Bondfilmerna”.

Den hittills okända ”Bond 23” blir Daniel Craigs tredje James Bond–film som 007 och planeras att komma i Storbritannien fredagen den 26 oktober 2012, om det går som planerat dvs.

Harris pratade allmänt om James Bond filmer och deras förmåga att ändra allt eftersom åren går och smakar förändring.
– ”Vad som gör dem arbete är att de är lyhörda för tiden. Eva Green karaktär i Casino Royale inte var lättklädda. Hon var en intelligent, stark, modern kvinna. Äldre tanken med Bond–filmen är i det förflutna. Nu överklaganden för alla generationer, åldrar och kön”.

illfrågad om hennes syn på kvinnlig nakenhet på film, tillade hon:…
– ”Det är den objektifiering som jag inte gillar jag inte registrera dig för att vara en strippa. Jag är väldigt anti trycket som läggs på kvinnor att ta av sig sina kläder”.

Harris krävde en kropp dubbel för sexscener i ”Miami Vice” och berättade sin regissören Michael Mann skulle hon inte nakenhet.

(Källa: MI6-hq.com)