torsdag, september 19, 2024

Samlingar

MGM och Fox nylanserar Bond på Blu–Ray

yheten kanske inte kommer som en överraskning för James Bond fansen, men 2012 kommer MGM och Fox nylansera Bond på Blu–Ray under 2012.

Man kommer och släppa dem helt outgivna filmerna på Blu-Ray för att fira 50 års jubileumet för James Bondserien nästa år, det är allèfall tanken bakom detta uppger MI6–hq.com.

Det ursprungliga planerade schemat för att lansera hela Blu–Ray filmerna fick sig tyvärr en törn under 2009 när MGMs ekonomiska haveri började att komma i media och satte det mesta på is. Det har bara utkommit 13 av 22 tillgängliga titlar i HD–format (high-definition). Sedan deras räddning kom och nya ekonomiska föresättningar, MGM har gjort om sitt hem, handlar videodistributionen först och främst om ett avtal med Fox som går ut 2016.

Med vanlig DVD och Blu–Ray försäljningen med hela branschen, vilket främst beror på rampen upp i strömmande tjänster som Netflix, är fokus för många studios att paketera titlar snyggt och hänga dem på noterbara händelser som viktiga årsdagar.

Precis som Bond som fyller 50, MGM har förstått att lansera en Rocky box under 2012 för att fira sin 35 års dag. Fox och MGM är förberedda på att ge ut en ”West Side Story” som ska markera sitt 50 års jubileum i November det här året.

Det finns ännu inga bestämda uppgifter ännu, men ordet är Limited Edition och Gift Set alternativ som övervägs för att öka försäljningen av Bond–katalogen som har upprepade gånger minerade för DVD–releaser sedan 1999.

Lämna ett svar