Även om vi är bara i juli månad och många månader kvar tills att inspelningarna ska börja så kommer det flera nyheter och rykten.

Bond 23 och James Bond i synnerhet är en filmserie som man kan tycka bra och illa om det är att man inte har sätt alla filmerna t.ex. eller läst böckerna, men Bond kan fasinera en person bara så där.

I den senaste nyhet som Daniel Craig var med i säger han att Moneypenny kanske kommer tillbaka eller inte, han kunde inte säga mer till journalisten eftersom han hade munkavel på sig, för att inte säga något om manuset och handlingen mycket rätt tycker jag.
» Länk till artikeln (Extern – MI6–hq.com).

Dessutom så yttrade Craig om att Sam Mendes är riktigt stort James Bond fan, det visste man ju inte direkt att en regissör till en ny Bond film var Bond fantast. Många som har passerat revy genom 49 år med 007serien har blivit med tiden stora Bond fans, det med all rätt.

Men vart Eon Productions ska spela in sina scener är fortfarande hemligt och okänt, skulle nog tro att dem gör en research innan dom tar dit sina etablerade stjärnor om det skulle visa sig vara inte bra att vistas dör överhuvudtaget. Ska bli intressant där det kommer fram men det har ryktats ett tag runt om på diverse sidor att det är i Sydafrika dom ska spela in den här gången.

Briefing
Bond 23 ska kanske börja och spelas in under månaderna oktober/november sedan får vi alltså när det verkligen kommer fram. Daniel Craig och Judi Dench är sedan länge klara för att återvända ännu en gång till Bond 23 och filmserien. MGM ska finasiera och ha hand om distributionen för Bond 23 tillsammans med Sony Pictures. När Bond 23 har premiär här i Sverige och i min kommun Karlstad är fortfarande väldigt okänt, men skulle tippa någonstans efter att Storbritannien och USA har fått sina premiärer.

Neal Purvis och Robert Wade skriver manuset ytterligare en gång tillsammans med ett nytt ansikte i James Bond familjen John Logan, detta ska sedan svettas fram genom regissören Sam Mendes. Musiken kommer och göras av David Arnold som har gjort musiken till fem filmer.

Jag skulle tippa på att hela 2012 kommer bli ett helt stort James Bond år med filmer och kanske en och annan dokumentär på tv för att hylla historiens mest älskade agent genom tiderna, detta eftersom filmserien fyller inge mindre än 50 år på vita duken och i livet. Websidan kommer sannerligen att hylla agent 007 med artiklar och återblickar på serien.