torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Bond–bruden från OHMSS Angela Scoular är död

En tråkig nyhet har kablats ut i James Bond etern och det är att Angela Scoular är död. Angela fördes till sjukhuset måndag den 11 april 2011.

Angela Scoular som är mest känd som en av patienterna i George Lazenbys första och ända James Bond film någonsin On Her Majesty′s Secret Service Ruby Bartlett är nu död, detta meddelar The Telegraph.

Dödsorsaken är för mycket intag av alkohol flera gånger varje vecka och depressioner under dom senaste åren, hon drack mellan 150 till 210 enheter alkohol per vecka och av därför hade maniska beteenden.

En utfrågning nyligen avslutade sin död var från brännskador på hennes kropp, hals och kost–tarmkanalen med den blandning som innehåller 91% svavelsyra.

Angela har kämpat mot sitt stora alkohol missbruk i flera år och hon fick 2008 diagnosen tarmcancer. Hon genomgick strålbehandling, cytostatikabehandling, opererats för att ta bort sjuk vävnad och fick klartecken, men under de månader före sin död fruktade hon att cancern skulle komma tillbaka.

Ett uttalande från sin man, den berömda Leslie Phillips, förklarade deras äktenskap till ett lyckligt en och enda större oenighet var över i slutet av skådespelerskan alkoholism.

Lämna ett svar