Brasilianska modellen Ana Araujo är den nu tredje publicerade ryktet att spela Bond brud i Bond 23.

Ana Araujo, 29 år, och är brasiliansk modell men är mest förknippad med hennes arm runt Rolling Stones legendaren Ronnie Wood, har lyckats säkra en del publicitet för sig själv i en långsam nyhetsdag för Daily Star.

Förra månaden så avslöjade Ana att hon hade satt upp ett personligt mål i sin karriär och det är att bli skådespelare och citerade den nuvarande James Bond skådespelaren Daniel Craig som är hennes stora dröm motspelare. Hon sade:
– ”Jag fokuserar nu på skådespelari. Jag har stora roller på gång. Mitt ideal roll är att bli någon gång Bondbrud och med Daniel Craig som min James Bond – han är perfekt och väldigt vacker”.

Men för bara några veckor sedan och så kunde tidningarna en mycket pålitligt och anonym källa inifrån som hävdar att Araujo, 29, är verkligen uppe på tapeten för en roll i den 23:e James Bond–filmen, som är planerad att börja filmas i Pinewood Studios i november.

Ana är mycket glad och kanske något upphetsad. Det är verkligen nytt för henne allting men är optimistisk om att få rollen som Bondbrud. Det är också mycket en fråga och att titta på något utrymme.