Har cirkulerat ett tag nu att Bond 23s titel må vara Skyfall eftersom Sony Pictures har registrerat en rad domännamn med just Skyfall.

Kanske visar sig i slutändan att Skyfall blir titeln efter att Sony Pictures har registrerat inte mindre än 15 domännamn med antingen ”Skyfall”, ”James Bond” och ”Film/Movie” för två dagar sedan. Men ni får dra era slutsatser själva.

Här är dom 15 webadresserna;

jamesbond-skyfall.com, jamesbond-skyfall.net, jamesbondskyfall.com, jamesbondskyfall.net, skyfall-film.net, skyfall-thefilm.com, skyfall-thefilm.net, skyfall-themovie.com, skyfall-themovie.net, skyfallfilm.net, skyfallmovie.net, skyfallthefilm.com, skyfallthefilm.net, skyfallthemovie.com och skyfallthemovie.com.

Du som är en riktigt stor James Bond fantast har väl i minne över hur det såg ut när man skulle välja titel till Bond 22 senare blev det ju förmodligen seriens mest konstigaste namn att uttala Quantum Of Solace. Var samma sak där som här efter att Sony Pictures hade registrerat ett domännamn med just Quantum Of Solace och på presskonferensen två dagar senare blev det just den uttalade titeln tillslut.

Daniel Craig vet vi ju att han är mycket duktig skådespelare men också en som kan retas lite med journalister och reportrar angående Bond 23, han sade nyligen att man har en titel men han ville inte avslöja något just då.

Briefing
Bond 23 ska kanske börja och spelas in under månaderna oktober/november sedan får vi alltså när det verkligen kommer fram. Daniel Craig och Judi Dench är sedan länge klara för att återvända ännu en gång till Bond 23 och filmserien. MGM ska finasiera och ha hand om distributionen för Bond 23 tillsammans med Sony Pictures. När Bond 23 har premiär här i Sverige och i min kommun Karlstad är fortfarande väldigt okänt, men skulle tippa någonstans efter att Storbritannien och USA har fått sina premiärer.

Neal Purvis och Robert Wade skriver manuset ytterligare en gång tillsammans med ett nytt ansikte i James Bond familjen John Logan, detta ska sedan svettas fram genom regissören Sam Mendes. Musiken kommer och göras av David Arnold som har gjort musiken till fem filmer.

Jag skulle tippa på att hela 2012 kommer bli ett helt stort James Bond år med filmer och kanske en och annan dokumentär på tv för att hylla historiens mest älskade agent genom tiderna, detta eftersom filmserien fyller inge mindre än 50 år på vita duken och i livet. Websidan kommer sannerligen att hylla agent 007 med artiklar och återblickar på serien.