Nu har det blivit känt vilket Omega märke James Bond kommer att bära runt armen i Skyfall.

Sedan Pierce Brosnans debut som James Bond i GoldenEye (1995) så har Bond alltså gått runt med det schweiziska klockmärket Omega runt armen sedan dess, och productionen av Bondfilmer har alltså ingen idé att byta till något annat märke.

Enligt uppgifter som MI6–hq.com har fått ta del utav så har det nya Omega märket kommit ut som James Bond (Daniel Craig) kommer att ha i Skyfall och det är Titanium Planet Ocean. Även om en källa inom företaget Omega bekräftar detta men ingen officiell nyhet har skrivits ännu från deras sida.

Vad RumorFix’s blogg hävdar så ”flögs det in en urmakare från Schweiz till den angivna inspelningsplatsen för att matcha Bonds klocka med Daniel Craigs blåa ögon. Men efter ett par dagar så flög urmakare tillbaka till platsen för att han skulle ta ut några delar från klockan så den blev något gram lättare”.

I den senaste James Bond–filmen Quantum Of Solace så bar Bond en Omega Seamaster Planet Ocean 600m Co–Axial Chronometer med svart urtavla. James Bond fans och Omega entuiaster vet med all säkerhet att Bond har haft blå urtavla sedan 1995 med GoldenEye men har endast i Quantum Of Solace haft svart urtavla med det visar sig vara en engångsföreteelse helt enkelt. Eftersom man går tillbaka till en blå urtavla i Skyfall.

Vad tycker ni är snyggast antingen med svart eller blå urtavla på Bonds Omega klockor?
Jag kan tycka att det ska vara svart blir mer Bondskt med den färgen som bilden visar här på sidan. Men det passar också bra med blått.