torsdag, september 19, 2024

Samlingar

50 år med James Bond och utges en jubileums Blu–ray box

Precis lägligt att James Bond firar 50 år på vita duken och som filmserie så har MGM och Fox enats om att ge ut en jubileumsbox för alla filmer i blue–ray.

Det har varit länge på tapeten om att dem ansvariga ska ge ut alla filmer som blu–ray en del hann att komma ut i butiker innan MGMs ekonomiska problem började att nystas upp till ytan. I år är det alltså 50 år sedan Dr. No hade premiär sedan har det följts 22 filmer sedan dess.

John Glen som har varit delaktig i nästan alla filmer under Roger Moore och Timothy Daltons era, Martin Campbell och Michael Apted hade presskonferens igår (10 januari 2012) i Las Vegas på Consumer Electronics Show (CES), där dom hade med sig två hemliga gäster i form av: Caterina Murino (Casino Royale) och Olga Kurylenko (Quantum Of Solace).

Boxen släpps måndag den 1 oktober 2012.

Med alla sex James Bond ikoner utav på med stora bokstäver Bond 50 är boxen riktigt läcker att se på. Alla filmer är producerad i mycket bra bild– och ljudkvalitet för att klara alla dagens moderna hemmabioanläggningar som vissa har där hemma, boxen innehåller alla 22 filmer och är fullmatade med 130 timmar med aldrig tidigare visade material.

Med alla 22 filmer som finns på Blu–ray i en kollektion för första gången är detta ett bra sätt för fansen att fånga upp 007 episka resa innan Skyfall får sin premiär nästa höst”, säger Michael Brown, Senior Vice President, MGM Home Entertainment.
Nu tittarna kan njuta av intensiv action av de innovativa franchise i de mest uppslukande hem som möjligt”.

Vi har ett helt program med spännande aktiviteter planerade för vårt 50–årsjubileum år, med början med dagens tillkännagivande av Fox, för frigivning av alla 22 filmer på Blu–ray för första gången”, tillägger Michael G. Wilson och Barbara Broccoli med EON Productions. ”Vi är också glada att Fox har presenterat en specialdesignad jubileum affisch som vi hoppas att fansen kommer att älska lika mycket som vi gör. Vår hemsida kommer 007.com regelbundet uppdateras med alla de senaste årsjubileum nyheter och evenemang”.

Jubileums affisch för boxen som Fox har gjort!

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hhyrJ1721qg]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=k6npnfDYkvY]

 

Lämna ett svar