torsdag, september 19, 2024

Evenemang

Man planerar att samla alla 6 James Bond vid 50 års firandet

Funderingarna och idéerna skuggar tätt inför premiären av Skyfall och firandet av serien som fyller 50, hur ska man fira detta egentligen?

Det är flera tidningar och media i Storbritannien att dom 6 skådespelarna som James Bond föör serien kommer att träffa varandra för första gången när filmserien fyller som bekant 50 år.

Tidigare har ingen av skådespelarna varit på samma tillställning men försöker med att locka till sig; Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan och så självklart Daniel Craig till detta evenemang, jag hoppas att dem verkligen lyckas med det. När Die Another Day hade premiär 2002 och när serien fyllde 40 år var det fyra av dom tidigare som syntes vid varandras sida

Inte bara kvartetten som dyker upp på tillställningen utan varje huvud Bondbrud i en av varje skådespelarens film som bl.a Ursula Andress och så Eva Green vilka som blir dom andra får vi när detta är.

MGM har gått ut med parollen: ”a whole year of birthday celebrations for 007 in the movies”. Festen kommer att hållas efter att premiären av Skyfall i oktober har avklarad.

Daniel Craig säger följane angående detta: Det är häpnadsveckande rekord för en karaktär att överleva under fem decinnier i branschen men jag slår vad om följande: branchen är ett sådant fenomen som i ytterligare 50 år kommer att visa helt andra karaktärer och deras ledande brudar kommer att insamling för ett annat parti när James Bond t.ex. fyller 100 är.

Lämna ett svar