torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Ingen Christopher Nolan i Bond 25 – enligt honom själv

Då kan vi stryka ännu ett namn ifrån listan över pontiella regissörer som kan tänka sig filma ”Bond 25”, denna personen är stjärnregissören Christopher Nolan.

Den senaste tiden har som sagt regissören Christopher Nolan flitigt blivit omnämnd i media om att ”få vara en del av teamet” till den nästa James Bond äventyret ”Bond 25”, men det kommer absolut inte hända den här gången.

I en nyligen gjord intervju med BBC Radio 4 berättade Nolan lite om sina tankar kring att han inte skulle ha något som helst med och göra med Daniel Craigs femte James Bond–äventyr: “Jag kommer inte vara den mannen. Nej, kategoriskt. Jag tror varje gång som anlitar en ny regissör är jag ryktad att göra den.

Christopher stänger inte dörren helt utan har den öppen på glänt för framtida deltagande:
– “Jag skulle älska att göra en Bond–film vid någon tidpunkt och jag tror de där producenterna – Barbara och Michael – dem gör ett fantastiskt jobb och Sam Mendes har gjort ett fantastiskt jobb de senare filmerna, så de behöver mig särskilt. Men jag har alltid blivit inspirerad av filmerna och skulle gärna vilja göra en dag.

– “Jag älskar karaktären, jag älskar filmerna, jag har blivit väldigt inspirerad av filmerna eftersom alla som har sett mina filmerna kommer se pinsamma uppenbar. Men du skulle bara ta upp en franchise så om du kunde föra någonting helt nytt till det, om det skulle behövas. Och jag tror vid det här ögonblicket dom gör ett fantastiskt jobb utan mig.

Det ”någott nytt” skulle vara en ny skådespelare att ta över när Daniel Craig har kastat in handduken.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar