torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Olga Kurylenko: Bond var aldrig mitt mål

Olga Kurylenko som spelade Camille i Quantum Of Solace fick ge sin bild över hennes karriär och lite till med tidningen Metro.

Olga hade inte direkt några större planer att spela James Bondbrud i Quantum Of Solace (2008) om vi jämför med Bérénice Marlohe som gjorde en väl–dokumenterad insats för att det skulle öka hennes chanser till en roll Bondbrud i Skyfall.

Innan man fick se henne (Kurylenko) i QOS höll hon på med att modellera och var inte riktigt sugen att ta steget så snabbt från att vara modell och nästa sekund agera framför kameran i en stor franschise som 007.

– ”Som modell är det så att ena tiden kan du resa någonstans på 24 timmar och då hinner du aldrig se staden eller prata med människorna eller dess kultur. Jag behåller inga vänner, eftersom du inte kan göra några vänner. Något som är väldigt svårt med. Också om vi ser till jobbet, så är dom allra flesta ute med andra modeller och festar. Jag gjorde aldrig detta. Då det inte kändes att jag hörde hemma i dom kretsarna riktigt.

Men oavsett detta har Olga blivit ett mycket känt ansikte i Hollywood, men här och häpna, hon gillar att leva sitt liv utanför Amerika. ”När jag väl är i Amerika så känner att jag är för långt bort från mina rötter, och här gör jag det inte – en av anledningarna till det är att jag är Europeisk. Det är bara till exempel gå runt på gatorna i London så får du den lilla känslan att allting har en mening,” berättar Olga om staden som har blivit hennes just nu nya hem.

Lämna ett svar