torsdag, september 19, 2024

James Bond

Lana Wood avslöjar en ryslig detalj från DAF

Den forne James Bond–bruden Lana Wood delger en ryslig detalj från själva inspelningen av Diamonds Are Forever.

Den numera 67 årige skådespelerskan spelade Plenty O’Toole i Diamantfeber. Under inspelningen kom det väl krävande rykten mellan Wood och hennes motspelare i Sean Connery att dom hade en sorts affär utanför inspelningen liksom som på.

Plenty följer med James Bond upp till hans hotellrum utan att veta att Las Vegas gangsters sitter och väntar på honom, så Woods karaktär får ett abrupt slut på kvällen när dom kastar ut henne genom fönstret och rakt ner i hotellet swimming pool. Detta filmades delvis där på plats i Vegas men också i en vatten tanker i Pinewood Studios i England.

Hela detta gjorde Lana helt själv faktiskt, mycket bra jobbat där får jag säga, som för media berättade;
– ”I den färdiga filmen skulle jag dö genom att ha mina vrister budna till ett cement–block, kan säga att jag nästan gjorde det verkligen. Var riktigt tufft alltså. Det är verkligen jag i den scenen där jag slutligen omkommer och var mycket tuffare att gör det också eftersom dom har bundit mina vrister till ett cement–block.

Ju längre jag stannade kvar under vattnet blev det allt svårare – det vill säga det där cement–blocket rörde sig hela tiden, och ganska snart blev jag varse om att det blev svårare att nå repet som skulle göra så jag kunde andas med både näsan och munnen. Dom var tvugna att hoppa i och skära loss mig ganska så snabbt. Efter detta sade jag till dom att ge mig en scruba tank.

Lämna ett svar