torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Pierce: jag var inte bjuden på Oscars 007 firande

Den gode Pierce Brosnan vill verkligen inte veta eller ha något med rollen som James Bond och göra med numera.

Det är nog inte precis någon slump över att Pierce Brosnan har en fräck kommentar om James Bond. Nu har han återigen kommit på tal om detta vid en presskonferens till hans senaste film ”Love Is All You Need”, angående 007–jubileumet på Oscars Galan.

En journalist för webbplatsen TMZ frågade Brosnan vid en marknad som han besöker en dag i veckan:
TMZ: ’Pierce, är det tänkt att du skall vara där?
PB: ’Jag kommer inte närvara vid detta evenemang eftersom det ingen som har bjudit mig på det. Samtidigt har jag inte sagt till någon att jag inte har blivit inbjuden.  100% att jag inte lär dyka upp – det där är en annan mans jobb.’ Tycker detta har blivit lite väl för uppstorat alltihop. Hur som helst gjorde jag något helt annat under när galan hålldes.

Pierce förlorade sin stora sanna kärlek i Cassandra Harris som spelade rollen Countess Lisl von Schlaf i For Your Eyes Only, som tyvärr gick bort alldeles för tidigt i cancer 1991. Tillslut hittade han en ny kvinna i sitt liv – amerikanska journalisten Keely Shaye Smith som han träffade på en strand i Mexico 1994.

Brosnan säger så här om denna kärlek:
– ”Att vara änkling var inte så farligt egentligen”, sade han lite torrt. ”Är det verkligen den du har mest kär som du förlorar, känns det inombords att det är otroligt svårt att bara gå ut så där på en dejt igen.

Sedan 2001 har Pierce och Keely Shaye varit gifta, bröllopet ägde inte helt otippat i hans hemland Irland.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar