torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Arterton: “Finns inget att skämmas över varit Bondbrud”

Gemma Arterton kan titta bakåt för sin roll som Strawberry Fields i Quantum Of Solace med blandade känslor i kroppen.

Till Guardian säger Gemma att hon kan blicka tillbaka på hennes roll i Quantum Of Solace (2009) med blandade känslor i kroppen och lite ömt på.

Jag skäms verkligen inte för det.  Tvärtom får jag väl säga, det var en mycket bra erfarenhet hos mig. När jag pratar med min agent kan jag tänka ibland: Gud, jag önskar att jag inte gjorde så–och–sådana filmer och hon tillägger: “Gemma, säg inte så där på grund av du är i det exemplet just nu.” Hon har rätt i det eftersom, vem vet, hade nog inte fått görs Byzantium utan det där riktiga profil kicket.

Om inte Gemma, 27, hade varit med i 2008 års Bondfilm Quantum Of Solace hade inte dörrarna till film–industrin öppnats för henne. Hon har bland annat medverkat i action filmen ”Prince of Persia: The Sands of Time”, varit co–stared i Richard Curtis comedy, ”The Boat That Rocked” och i komedi–drama ”Tamara Drewe”.

Bland många duktiga skådespelerskor som finns är det speciellt två hon verkligen beundrar till max: Rachel Weisz, hon har gjort något som jag vill gärna göra, & Emily Watson, som är underbar tror jag. När man väl ses pratar alla om film, men hos mig är det teater som är viktigast.

(Källa: MI6-hq.com)

Lämna ett svar