Skulle vara extremt roligt för Norge om det skulle stämma.

Inte direkt många som har sagt det själva att den har varit i kontakt med productionsledningen inför nästa film. Men det kan nu Morten Tyldum, 45, bekräfta för sajten Comoyo.no. Morten som är mest känd för att regisserat filmen ”Headhunters”, som fick rätt så okej kritik när den hade premiär under 2011.

Morten berättade detta i ett e–post meddelande till Comoyo:
Jag kan nu bekräfta att jag har haft ett möte tillsammans med Michael G. Wilson och Barbara Broccoli i Los Angeles. Det roliga är att dom är faktiskt fans till ”Headhunters”, dom ville veta om jag var tillgänglig framöver. Samtidigt ville dom att jag skulle läsa ett manus.  Men mer än så här vill jag inte kommentera om detta just nu.

Morten Tyldum var bara ryktenas man under en kort sekund, han finns inte på producent–duons radar längre till ”Bond 24”. Det mesta tyder och cirkulerar runt om på webben är att Skyfall–regissören Sam Mendes för samtal med Broccoli & Wilson att kunna återvända. I vilket fall som helst fick Morten frågan ifrån dom om han var tillgänglig inom de kommande två åren. Kanske att göra ”Bond 25”.

Inom ganska så snart ska flyttlasset gå till London för Tyldum just där som Eon Production har sitt headquarters, då ska vi ta ett nytt möte mellan varandra. Självklart kommer vi behålla kontakten med varandra, säger Morton till VGnett.no.