torsdag, september 19, 2024

James Bond

Henry Cavill blev förkrossad att förlora rollen som 007

Om man hade varit en känd skådespelare och hade fått erbjudandet att ta över rollen som James Bond efter Pierce Brosnan hade även jag blivit riktigt glad över det.  Fast i Henrys del blev han förkrossad över att han inte fick den.

Henry Cavill har verkligen skapat sig en lovande karriär som duktig skådespelare på vita duken, han fick tacka nej till en stor roll i en film bara för att han ville försöka få rollen som var hans stora dröm att få. Nämligen att spela den brittiska gentlemanna agenten. Dessvärre fick han den inte utan den gick över till Daniel Craig. Något Henry nu 8 år senare har inte riktigt kommit över tyvärr, ett stort slag enligt han själv.

Till Nuts magazine berättade Cavill lite om 007:
När det stod klart att jag inte fick rollen blev jag riktigt besviken med andra ord. Bland annat hade jag tyvärr tackat nej till en ledande roll i filmen 300, för att valet stod mellan mig och Daniel Craig just vid den tid punkten. Så och auditionen för Bond tog allt mitt fokus.

Det enkla valet stod mellan en ung Bond och en som var runt 40, det vill säga alltså Daniel Craig. Men jag har sett vad Daniel gjorde och jag tror att Bond producenterna gjort rätt val. Han är fantastisk.

Lämna ett svar