torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Vila i Frid Charlotte Brosnan (1971 – 2013)

Det är en stor sorg när man skriver detta att Pierce Brosnan har förlorat sin dotter Charlotte Emily Brosnan i cancer.

Pierce förlorade som sagt sin första hustru Cassandra Harris i äggstockcancer 28 december 1991, men nu har han sorg igen. Charlotte har kämpat mot den här sjukdomen i tre år och familjen runt henne trodde verkligen att hon skulle lyckas besegra den. Men istället tog cancer hennes liv.

I det pressmeddelande som skickades ut efter att blev känt att Charlotte gick bort var det Pierce som skrev det själv:
Den 28 juni gick min älskade dotter Charlotte Emily vidare till evigt liv, efter att ha förlorat kampen mot äggstockscancer. Hon var omgiven av sin make Alex och barnen Isabella och Lucas och bröderna Christopher och Sean.

Charlotte kämpade mot cancern med nåd och mänsklighet, mod och värdighet. Våra hjärtan är tunga av förlusten av vår vackra, kära flicka. Vi ber för henne och för att ett botemedel för denna eländiga sjukdom snart kommer att vara nära till hands. Vi tackar alla för deras djupa deltagande.

Efter att Charlotte och hennes brors pappa Dermot avled 1986 av hjärtattack, blev dom adopterade av Pierce och tog därefter hans efternamn. 6 år tidigare hade han gift sig med Cassandra Harris. Och var gifta tills att hon avled av cancer. Verkligen tråkigt för Pierce att behöva gå igenom detta ännu en gång.

Charlotte Emily Brosnan blev endast 41 år gammal och lämnar två barn; dottern Isabell, 14, sonen Lucas, 8, och hennes älskade make Alex.

Vila I Frid Charlotte Emily Brosnan!

(Källa: Commanderbond.net)

Lämna ett svar