torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Daniel Craig ser gärna att Boyle regisserar Bond 25

Snart förhoppningsvis kan vi stänga dörren för övriga potentiella regissörer för arbetet med “Bond 25”. Enligt uppgifter har Barbara Broccoli, Daniel Craig och Michael G. Wilson har träffat Danny Boyle och manusförfattaren John Hodge för deras idéer hur nästa film ska se ut.

Ifall man ska tro Daily Mails pålitliga och mycket erkänt duktiga skribent och deras James Bond tipsare Baz Bamigboye så gav Danny Boyle i veckan sina och James Bond fantaster ett litet glimt av hopp om att han ska ta sig an ”Bond 25”.

När det kommer mer information ifrån Baz källor är dom väldigt ”exalterade” av detta, och sägs också Daniel Craig är den största ”hejarklacksledaren” för att gå i den här riktningen.   Och vidare har det kommit uppgifter på att den stora kärnidèn till själva manus utkastet från (John) Hodge sida går enda hela vägen tillbaka till OS 2012 när Boyle senast regisserade Daniel Craig som Bond.

Men de senaste kruxet är att Danny (Boyle) förbunden med filmen med arbetstiteln ”All You Need Is Love” som är baserad på låtar av Beatles och med ett manus av Richard Curtis. EON förväntas göra allt i sin makt att få Boyle släppt frå filmen omedelbart, i slutet av året, och en övergång   utan en paus vidare till Bond 25. Fastän om den här åtgärdet–/förflyttningen kommer hjälpa MGM och EON att uppfylla föreslagna lanseringsdatumet i november 2019, låter det som ett skrämmande schema för någon regissör.

Lämna ett svar