söndag, september 08, 2024

Bond 26

Ingen Christopher Nolan som regissör för Bond 26

Vi tar en ny vända kring ryktena om att brittiska regissören Christopher Nolan ska regissera ”Bond 26” där han nu har hällt kallt vatten på det hela kring se honom ta sig an nästa jamas Bond-film.

Troligtvis genom hela sejouren och tiden som Daniel Craig axlade rollen som James Bond har flera 007 fans velat se Christopher Nolan som nästa regissör för franchisen som också sagt det att vore väldigt roligt och få det uppdraget men känns som han inte är riktigt intresserad av det. När ryktena placerat honom för jobbet på nytt har han nu hällt kallt över vatten detta och få vara den som startar om serien med ny skådespelare.
I en intervju med The Associated Press i samband med marknadsförandet av hemvideosläppet av succé filmen ”Oppenheimer” sade Christopher Nolan detta om Bond 26: ”Nej, tyvärr nej – ingen sanning i dessa rykten”.

Bond-rykten i media har alltid varit lite av en stugindustri, men under de senaste åren har det funnits ytterligare en delmängd av dem som försöker skapa en Nolan-Bond-film genom ren ihärdighet av upprepning. För några veckor sedan fanns det ett bra exempel på hur dessa ogrundade Nolan-fans drömmar kommer utom kontroll.

Även om Christopher Nolan har varit tydlig med att det inte finns något på gång med Bond, kan du slå vad om att det kommer en filmblogg nästa vecka som börjar: ”Trots att regissören förnekar dessa historier…”