fredag, augusti 30, 2024

Bond 26

Möjligt återseende av Phoebe Waller-Bridge för Bond 26

(C) Getty

Enligt ett nytt rykte som cirkulerar på nätet är att vi möjligt får stifta bekantskap med Phoebe Waller-Bridge återigen fast den här gången i regissörsstolen för Bond 26 om tidningen Mail of Sunday’s källa är säker det vill säga.

Det har gjorts 25 filmer on spionen agent James Bond 007 och funnits i 60 år men vi har aldrig fått se en kvinnlig regissör hittills men kanske kan ändras på den saken om dess spekulationer stämmer när pressen för en gångs skull vänder bort blicken från potentiella rykten kring nästa skådespelare för rollen som James Bond.

En källa till Mail on Sunday berättar följande: ”Daniel Craig tog in Phoebe till att arbeta med No Time To Die, hon lade till humor och medlidande till filmen. Alla älskade att jobba med henne. Det är väldigt tidigt, men Barbara [Broccoli] har varit ganska öppen med att säga att Phoebe skulle vara hennes första val att regissera och vara med och skriva nästa film.

Barbara tror att Phoebe är en enorm talang och ger Bond en fräsch, modern inställning. De har redan haft mycket tidiga diskussioner, men det finns många variabler i ekvationen, inklusive Phoebes allt mer fullspäckade schema.

Waller-Bridge är på väg att åka på en global pressturné för den nya Indiana Jones-filmen och kommer sedan att vara på manusuppdrag för den nya Tomb Raider-serien för Amazon.

Phoebe är en arbetsnarkoman och hennes schema är fullspäckat. Men nästa Bond kommer inte att börja produceras förrän nästa år och kommer inte att släppas förrän 2025, så alla hoppas att hon kan arbeta in det i sitt schema.

Källa: Mail on Sunday via MI6-hq.com