måndag, september 16, 2024

Bond 26

Bond 26: nya riktlinjer för nästa James Bond skådespelare

Om du hade hoppats att antingen få se skådespelare som t.ex. Henry Cavill eller Tom Hardy som nästa James Bond kan du nu komma bli aningen besviken då det har kommit nya krav gällande personer för rollen.

Det är Bond producenterna Barbara Broccoli och Michael G. Wilson som nu har avslöjat ett par nya riktlinjer som de strävar efter när det kommer till nästa person som ska axla rollen som James Bond efter Daniel Craig, och det har gjorts att personer som Henry Cavill och Tom Hardy nu har möjligt uteslutit dom som kandidater.

En av dessa saker är produktionsbolaget letar efter speciellt brittiska manliga skådespelare som är precis under 40 år och är runt 5’10 i höjd (1,77 cm långa) och dessutom ska den potentiella personen i fråga avse ca 10 år av sitt liv i det här projektet.

Och det som talar emot Henry Cavill är att han är runt 1,80 cm och fyller 40 år i maj i år och sedan den andra stora favoriten Tom Hardy fyller 46 i september.

Det är mycket osannolikt att produktionen av den nya Bond kommer att börja före nästa år så det verkar som om Cavill kan vara ute ur leken.

Men två personer som fortfarande är i racet är bl.a. Regé-Jean Page känd från tv-serien Bridgeton, som fyller 35 år i april och sedan James Norton som fyller 38 år i juli.

Källa: Britain’s news channel