måndag, september 16, 2024

Bond 26, James Bond

Ingen ny film förrän om två år enligt Barbara Broccoli

Vid en festlig tillsättning på Claridge Hotell i London till hyllning av producent syskonen Barbara Broccoli och Michael G. Wilsons ära efter mottagit priset BFI Fellowships som är det ärofylldaste priset i engelsk film industri fick Baz Bamigboye hos Deadline en exklusiv intervju med Barbara Broccoli angående James Bond-serien.

Producenten Barbara Broccoli avslöjade att det ”dröjer minst 2 år” tills produktionen av nästa James Bond-film eftersom de inte har hittat någon lämplig efterträdare till Daniel Craig och dels för det andra så ska dem ”återuppliva” karaktären så som vi minns den.

Ingen är i uppgörelse”, säger producenten. ”Vi funderar på vart vi ska gå med honom, och vi diskuterar det fortfarande. Det finns inget manus och vi kan inte komma på något förrän vi bestämt hur vi ska närma oss nästa film. För egentligen är det en nyuppfinning av Bond. Vi återuppfinner vem han är och det tar lite tid. Jag skulle säga att det är minst två år kvar att filma.
Uttalandet kommer ifrån privata middagen på hotellet Claridge i London.

Bland alla närvarande heders personer var också Naomie Harris (Eve Moneypenny) och Ralph Fiennes (M) på plats tillsättningen för Broccoli och Wilson. Där bl.a. Fiennes beskrev syskonen som ”exempel på producenter och filmskapare” och berömde deras ”transcendenta envishet”. Angående det faktum att producenterna ”dödade Bond” i No Time To Die kunde Ralph Fiennes inte låta bli och skämta om det hela ”Naomie och jag är de rätta personerna att fixa det här. Du hittar honom och vi tränar honom.

Daniel Craig, Léa Seydoux, Judi Dench, Rami Malek och Sam Mendes fick hålla sig till godo med närvara med förinspelade eller live videos på skärm till de inbjudna gästerna medan förre kompositören David Arnold framförde Nancy Sinatras titelmelodi för 1967 års Bond-film Man Lever Bara Två Gånger live.

Vi är mycket berörda av denna extraordinära ära och ödmjuka över att vara i närvaro av alla dessa andra fantastiska stipendiater. För sjuttio år sedan, när vår far Cubby Broccoli kom till Storbritannien för att producera sin första film, blev det en kärleksaffär med vår familj och den brittiska filmindustrin. För sextio år sedan, när Connery först yttrade orden ”Bond, James Bond”, ända fram till den 25:e Bond, No Time To Die, har vi fortsatt att göra filmer här i Storbritannien. Vi är otroligt stolta över dessa filmer och vi skulle inte vara här idag utan de tusentals begåvade skådespelarna, besättningen, regissörerna och författare som jobbar här och gör det möjligt, säger Wilson och Broccoli.

(C) Bilden högst upp kommer från 007.com