måndag, september 16, 2024

James Bond

Frågetecken kring Tanner i nästa Bond-film för Kinnear

Skådespelaren Rory Kinnear som har spelat karaktären Bill Tanner under tre av Daniel Craigs James Bond-filmer sedan Quantum Of Solace (2008) är nu ute på utflykt för promota / lansera sin nya film ”Men” och fick frågan kring sina fortsatta inslag i Bond franchisen.

Rory Kinnear som vi har vant oss och se som Bill Tanner i de tre senaste James Bond-filmerna tätt bakom eller bredvid MI6 chefen ”M” är nu ute och för marknadsföra sin nyaste film ”Men” där han spelar olika varierade roller men det inte utan och få frågan sin fortsatta medverkan i James Bond-serien utav personen som intervjuade Rory Kinnear:
— ”Jag visste inte ens, film till film, under Daniels tid, om jag skulle komma tillbaka eller inte,” erkände han för webbplatsen Looper.

—”Jag kan se båda sakerna potentiellt vara tilltalande. Med en ny Bond kan de försöka skapa en helt ny värld runt honom, eller – som med [Judi Dench som spelar M] från Pierce till Daniel – de kan försöka skapa en känsla av kontinuitet … Jag kan helt se alternativen framför dem, och jag vet bara inte vilken väg de kommer att gå.