måndag, september 16, 2024

James Bond

BAFTA Awards blir introducerad av Dame Shirley Bassey

Vem om inte den legendariska sångerskan Shirley Bassey får starta och dra igång den uppkomna BAFTA Film Awards ceremoni – personerna valde definitivt helt rätt person.

Shirley Bassey som har en lång och framgångsrik karriär bakom sig som uppskattad och älskad sångerska som sjungit in ledmotivet till tre James Bond-filmer och nu ska hon alltså få äran och starta upp årets BAFTA Film Awards ceremoni nu på söndag. Det man inte vet på förhand om hur den här framträdandet kommer gå till som betecknas som ”mystiskt Bond framträdande”, för att markera Bond-seriens 60 årsfirande under 2022.

Galan kommer arrangeras i Royal Albert Hall i London och valet av specifik låt är en så länge väldigt hemligt och mystiskt. Kommer publiken få höra möjligtvis; Goldfinger, Diamonds Are Forever, Moonraker eller kanske något helt annat från någon annan Bond artist? Shirley Bassey har en historia bakom sig att göra cover på de andra Bond-låtarna.

En person som inte kommer synas någonstans i Albert Hall är Daniel Craig som istället befinner sig i New York där han är mitt uppe i sina repetitioner av den kommande teater uppsättningen av ”Macbeth” på Broadway.

No Time To Die är nominerad i fem kategorier i år:

Outstanding British Film

Cinematography

Editing

Sound

Special Visual Effects