torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

Daniel Craig har fått hedersutmärkelsen Royal Navy Commander

Daniel Craig som säger farväl till rollkaraktären agent James Bond 007 i No Time To Die kan nu titulera sig Hederskommendörkapten vid den brittiska flottan.

Admiralen Tony Radakin hade följande och säga om Daniel Craigs hedersomnämnande inom Royal Navy:

Daniel Craig är känd för varit Kommendör Bond under de senaste 15 åren, en sjöofficer som kämpar för brittiska säkerhetsuppdrag runt om i världen. Detta är exakt vad Royal Navy gör dagligen, med teknik och färdigheter på samma sätt som Bond själv.

Daniel Craig: ”Jag känner mig verkligen privilegierad och hedrad att bli utsedd till hedersbefälhavare i högre tjänst.” I No Time To Die hade de ett samarbeta tillsammans mellan Royal Navy och försvarsministeriet, där krigsfartyget HMS Dragon visas i filmen med en förhandsvisning av Type 45 Destroyer, med sitt röda drakemblem på skrovet, sett genom vågorna i den senaste trailern.

Förutom framträdandet av HMS Dragon gav Royal Air Force också tillgång till viktiga tillgångar och personal. RAF Brize Norton, i Oxfordshire, användes som bakgrund i filmen och stod för en NATO-flygbas i Norge där Bond ansluter sig till MI6-allierade och senare styrs i en C-17 Globemaster.