torsdag, september 19, 2024

No Time To Die (Bond 25)

No Time To Dies världspremiär i London på Albert Hall

Som så många gånger förr kommer publiken och få bevittna en James Bond premiär på klassiska Albert Hall i London tillsammans med en rad personer ifrån Bond-teamet och dess skådespelare hos No Time To Die.

Förutom; Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Rory Kinnear, Ana de Armas, David Dencik och Dali Benssalah. Men dessa personer kommer befinna sig på röda mattan vid Albert Hall; regissören Cary Joji Fukunaga, producent syskonen Barbara Broccoli & Michael G Wilson, manusförfattarna Neal Purvis och Robert Wade & Phoebe Waller-Bridge, kompositören Hans Zimmer plus de två hjärnorna bakom titelmelodin till No TIme To Die Billie Eilish och Finneas O’Connell.

Evenemanget startar en serie premiärer i 57 städer över hela världen, inklusive 10 i Storbritannien och Irland. Vårdpersonal kommer att vara de hedrade gästerna, som ett sätt att fira och tacka dem för deras fantastiska arbete under pandemin.

Världspremiären kommer att gynna välgörenhetsorganisationer som stöder tidigare medlemmar i de tre brittiska underrättelsetjänsterna (Secret Intelligence Service, Security Service och GCHQ). Premiären kommer också att hjälpa välgörenhetsorganisationer som stöder nya och gamla medlemmar i Storbritanniens specialstyrkor.

På Royal Albert Hall i London kommer det att finnas utställningsytor på röda mattan för hälso- och sjukvårdspersonal och medlemmar av de väpnade styrkorna. De kommer att gå med i rollistan och andra gäster för att se filmen.