måndag, september 16, 2024

Skådespelare

Hon var inte riktigt bra material för James Bond

I en ny intervju som tidningen People gjort med skådespelaren och fotomodellen Maggie Q berättar hon om träffen med James Bond producenterna men olyckligtvis blev hon avvisad.


Din regissör Martin Campbell är känd att regissera av de bästa Bond -filmerna någonsin. Det har pratats om att göra nästa Bond till en kvinnlig spion. Är det något du skulle vara intresserad av?
Jag önskar. Det vore bra. Faktiskt, tittade Bond folket på mig en gång och de sa att jag inte var Bond material.

Som Bond-tjej?
Åh, jag skulle aldrig spela en Bond -tjej. Jag personligen skulle inte göra det valet. Jag tycker att Bond -tjejer är fantastiska. Jag skulle hellre vara Bond. Jag är ledsen, jag kommer inte att undertrycka färdigheter eftersom de behöver någon för att se bra ut i en film.

Vad var karaktären på den diskussionen de hade med dig?
De lekar med olika saker, uppenbarligen för att franchisen måste utvecklas. Jag placerades framför dem och de var som, ”Hon är inte bond material. Vi kan inte se det”. Jag gillar faktiskt när folk säger sånt, det är verkligen motiverade för mig. Jag går inte ner. Jag blir inte ledsen. Jag är som, ”Okej, coolt.

Och så gör du en film som The Protégé och de tittar på det och säger: ”Åh, oj.”
Ja, precis.Så allt du behöver göra i den här branschen är att fortsätta framåt.Jag menar att det inte borde vara din främsta motivation, men bara bevisa att folk har fel, om du kan.