måndag, september 16, 2024

Skådespelare

Överraskande besök av Pierce Brosnan på rundtur i Georgien

Pierce Brosnan överraskande direktören Emily Kimbell, vid Newnan-Coweta Historical Society, med en rundtur runt Georgiens historiska centrumområde. Var en speciell arbetsdag för Emily på många sätt och vis.

En av anledningarna till denna rundtur är för Pierce Brosnan är i området för spela in DC Comics filmen ”Black Adans” tillsammans med skådespelaren Dwayne ”The Rock” Johnson, som får sin release i juli 2022 där Brosnan spelar rollkaraktären Dr. Fate.

Emily berättade att upplevelsen och få träffa Pierce var väldigt rolig och oväntad och att Brosnan var ”den trevligaste killen du någonsin kommer träffa”.
Det är trevligt att se någon verkligen är trevlig,” sa Kimbell. ”Han pratade om sin familj, sin fru och sina barn. Han är en mycket trevlig, genuin person.”

Förra veckan, kanske onsdag eller torsdag, ringde någon till kontoret och frågade om att ha en-mot-en turné på lördag”, sa Kimbell. ”De sa att de var förare för en Hollywood-skådespelare, och de bad att göra en historisk vandring i centrum.

När Emily Kimbell sa när hon fick såg att Hollywood skådespelaren var Brosnan, var hennes första tanke filmen Mamma Mia!, musikalen från 2008 där Brosnan spelade mot Meryl Streep, och enligt Kimbell, Brosnans favoritfilm att göra.

Den lite ovanliga rundturen startade ca 11:30 på lördagen för Kimbell och en volontär för guida vid centrum och dess historiska distrikt, innan de stannade vid Leaf and Bean för lite kaffe, där de pratade om filmer.

Därifrån gick det vidare till tågdepot innan Kimbell släppte Brosnan av vid källaren för lunch.

”Vi gick runt i kanske en timme,” sa Kimbell. ”Vi tillbringade två timmar med honom; det är förmodligen den coolaste turnén jag någonsin kommer att göra.”