torsdag, september 19, 2024

Skådespelare

Bond-skurken Kanaga Yaphet Kotto har avlidit!

Då har James Bond världen och dess fans fått ta emot ännu en tragisk/tråkig nyhet när skurken Kanaga/Mr. Big från Roger Moores debut-film Leva och Låta Dö (1973) Yaphet Kotto, 81, har nu avlidit.
Den som skrev om amerikanska skådespelaren Yaphet Kottos bortgång var hans hustru Sinahon Thessa på hans officiella Facebook sida under måndagen (15) att hennes kära make har avlidit.
Läs hennes ord här nedanför.

Jag är mycket ledsam och fortfarande i chock över min make, Yaphet, som jag var tillsammans med i 24 år. Han dog i går kväll runt 10:30 pm filippinsk tid. Det här är en tid av smärta för mig att informera alla min mans fans, vänner och familj. Vi hade fortfarande många planer, många schemalagda intervjuer, filmerbjudanden – som GI Joe och Tom Cruises film – och andra. Jag hade fortfarande planer på att lansera din bok och bygga en religiös organisation baserad på Yoganandas läror. Han spelade skurkar i några av sina filmer men för mig är han en riktig hjälte; och för många människor också. Bra man, bra far, bra man och anständig människa, mycket sällsynt att träffas. En av de bästa skådespelarna i Hollywood. Vila i fred, kära, jag kommer att sakna dig varje dag. Min bästa vän, min fästning.

Även Yaphets motspelare i Leva och Låta Dö Jane Seymour tog till sina sociala medier och beklagades sig över Yaphet Kottos tragiska bortgång.

I had the pleasure of working with Yaphet Kotto on ‘Live and Let Die’ as a very young actress. He was a kind man and…

Publicerat av Jane Seymour Tisdag 16 mars 2021

Vila I Frid Yaphet Kotto!
1939-11-15 – † 2021-03-14